Cum păstrăm aspectul pietrei iarna?

Pe timpul rece îți este mult mai dificil să menții piatră în starea ei inițială?

Condițiile meteorologice nefavorabile, deteriorarea și degradarea sunt fenomene inevitabile ce îți afectează suprafață.

Trebuie ținut cont de mulți factori cu privire la acest proces, cum ar fi înghețul, temperaturile scăzute, dezghețarea și mai ales gradul foarte înalt de umiditate.

Evitarea acestor condiții negative și menținerea suprafeței intacte, inițiale poate fi realizată prin pregătirea și protejarea suprafeței. 

Protejarea materialelor din piatră și nu numai este necesară pentru a menține și a nu se uza suprafață în cauza, ducând la dezintegrare sau alte situații neplăcute, păstrând frumusețea și funcționalitatea să pe termen lung. 

Prin protejare înțelegem acțiunile și măsurile luate pentru a preveni, reduce sau gestiona riscurile, daunele sau pierderile asupra unui obiect, în cazul nostru al materialelor din piatră prin aplicarea unui impermeabilizant, mai exact a unei protecții lichide pentru a sigila suprafață în cauza și a-i păstra aspectul intact fără a-l degrada sau deteriora în timp. 

Vizitati site-ul www.nano-auto.ro pentru a consulta gama noastra completa de produse atat pentru curatare cat si pentru impermeabilizare.

Pentru a îndeplinii, asigura și pregăti o arie pentru procesul de protecție, parcurge acești doi pași simpli:

  1. Pregătirea suprafeței.

Pregătirea suprafeței este realizată prin curățare. Înainte de aplicarea sigilantului este necesară curățarea suprafeței de imperfecțiuni și pete, atât și a impermeabilizantului vechi dacă este cazul pentru a nu cumva ca acestea să fie sigilate o dată cu protecția. 

Dacă te confrunți cu eflorescența, cu mucegaiul, gama noastră de detergenți NANOMAX te ajută să îndepărtezi orice fel de pată de orice fel de natură ce se află pe suprafață ta.

Dacă sunt impregnate pete de rugină sau resturi de materiale de construcții precum cimentul, adezivul, ipsosul, vopseaua, etc., NANOMAX te ajută.

  1. Impermeabilizarea.

Aplicați impermeabilizantul potrivit pentru tipul de piatră pe care îl aveți după realizarea procesului de curățare. Proprietatea specifică a sigilantului este de a proteja, așadar, după aplicarea acestuia, suprafață ta va respinge murdăria și umiditatea.

Asigurați-va că alegeți un impermeabilizant adecvat și compatibil pentru aria în cauza.

Există varii tipuri de piatră, varii tipuri de porozitati și aspecte așadar, pentru a alege un produs corespunazor problemei și nevoii tale se află la noi.

Gusturile nu se discuta, astfel, dacă îți place efectul natural al materialului tău și nu doreșți să-i schimbi aspectul inițial dar și să-i oferi o protecție de lungă durata, să ții la distanță murdăria dar și umiditatea, NANOMAX ROCK este candidatul perfect. Oferă protecție hidrofobă, păstrează aspectul natural dar și protejează împotriva murdăriei și oferă rezistență la creșterea muschiilor sau mucegaiului.

Pe de altă parte, dacă îți place aspectul de umed, care să persiste dar și să ofere protecție hidrofobă la fel de intensificat precum aspectul, NANOMAX WET LOOK este ideal.

Dacă doreșți și protecție oleofoba pe lângă cea hidrofobă, murdăria să fie curățată rapid iar, în cazul în care se pătează suprafață, acestea să fie îndepărtate la fel de repede, să fie compatitbila și pentru surpafetele mai puțin poroase, NANOMAX WET PRO este potrivit pentru ține.

Fenomenele meteorologice schimbătoare sunt cele ce țintesc asupra suprafeței tale. Tu trebuie doar să știi cum să eviți și să-ți păstrezi intact materialul folosind NANOMAX.

Accesează site-ul https://nano-auto.ro/ pentru a descoperii produsele și rezvolvarile nevoilor tale!