solutii curatare si intretinere

CUM SCAPI DE PETELE DIFICILE DE PE TAPITERIA AUTO

Tot ce aveți nevoie este de câteva produse obișnuite și puțin timp. Citiți mai departe pentru a afla cum să scoateți petele de pe tapiteria auto, astfel încât să arate din nou ca noi.

Instrumente necesare

  • Pânză din microfibră
  • recipient cu pulverizator
  • Prosop
  • Aspirator (cu atașare perie)

Solutii si materiale necesare

  • Bicarbonat de sodiu (opțional)
  • Detergent de vase
  • Pasta de dinți (opțional)
  • Oţet
  • Apă

Acest ghid te va ajuta sa afli cum sa scoti petele de pe scaunele auto , astfel încât să arate din nou ca noi

Pasul 1 .

Aspirarea

Aspirati temeinic toate scaunele auto folosind un accesoriu de perie rigid pentru a indeparta parul animalelor de companie , mancare sau murdarie si pentru indeparta rezuduurile blocate in materiale. Odată ce  aspirati, va fi mai ușor să curățați petele de scaune auto adânci.

Pasul 2.

Aplicarea solutiei de curatare

Nu aveți nevoie de spray-uri scumpe pentru a scoate petele de pe scaunele auto; puteți face un produs de curățare eficient pe care cu siguranta il ai in casa. Într-un recipient cu pulverizator amestecați o soluție de curățare din două căni de apă, o cană de oțet și aproximativ o lingură de săpun pentru vase. Dati cu soluția pe pete. (Dacă nu suportați mirosul de oțet, adăugați câteva picături din uleiul esențial preferat la soluția de curățare.)

Dacă preferați să nu vă faceți propriul produs de curățat , încercați acest produs de curatat Solutie curatare si ingrijire tapiterie textila 750 ml care funcționează pe toate tipurile de tapițerie.

Pasul 3.

Solutii curatare si intretinere

Odată ce soluția de curățare a fost aplicată pe pete, ștergeți cu o cârpă din microfibră până când pata dispare.

Pata nu dispare? Pentru petele greu de îndepărtat precum cafeaua , cola sau sucul, încercați aceste opțiuni.

• Cum să scoateți petele din scaunele auto din piele sau vinil? Apăsați pe puțină pastă de dinți, apoi folosiți o periuță de dinți pentru a freca ușor.

• Cum să scoateți petele din scaunele auto din material textil? Faceți o pastă cu bicarbonat de sodiu și apă caldă, apoi frecați-o pe pată cu o periuță de dinți.

Când ați terminat de spălat, ștergeți petele și produsul de curățat cu o cârpă umedă din microfibră. Verificați întotdeauna pe o portiune mica de material rezistența culorii.

Pasul 4.

Uscarea suprafetei

Stergeți restul de umezeală de pe scaunele din piele sau material textil, dar daca aveți câteva urme de umezeala pe scaunele din textil folosiți un prosop vechi pentru a absorbi umezeala.  Lăsați mașina să se usuce cu geamurile deschise.

Pasul 5.

Mentinerea curata a suprafetei cu un impermeabilizant

Pentru petele greu de indepartat, recomandam un impermeabilizant pentru materialele textile. Alegerea unui impermeabilizant este cea mai buna solutie pentru a preveni petele si murdaria de pe materialul scaunului tau auto.

Astfel, odata ce folosesti o solutie de protectie, suprafata din material textile va fi mai usor de curatat si intretinut.

https://nano-auto.ro/product/solutie-pentru-impermeabilizarea-tapiteriei-textile/

Cu stima,

Madalina Cristea