Despre noi

Tehnologie

Toate produsele NANOSTONE si NANOATUO sunt fabricate folosind o tehnologie avansată, dezvoltată de laboratoarele NANOBIZ CHEMICALS, după mulți ani de cercetare. Produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana in Polonia si Cehia.

Calitate

NANO PACK SOLUTIONS SRL este reprezentanta si importator unic al produselor care se vand sub brandul NANOSTONE si NANOAUTO din 2016. Producatorul este Nanobiz Chemicals Sp. z o.o.  Produsele introduc pe piata din Romania o calitate cu totul nouă, garantand soluții eficiente, ecologice si inovative pentru clienții noștri.

Siguranta

Prin procesarea materialelor folosind propriile noastre formule si experienta dobandita, dezvoltam produse puternice si eficiente, care sunt sigure pentru utilizatori și mașinile lor.

Nanotehnologia

Nu există o definiție clară a nanotehnologiei. Este însa acceptat faptul că nanotehnologia și nanomateriale sunt tot ceea ce se încadrează în 1 – 100nm (1 nanometru este divizia de o milionime a unui 1 mm). Sufixul Nano provine din limba greaca si inseamna pitic.

Tabelul 1 prezintă dimensiunile obiectelor selectate la scara nano. 1 nanometru este o sutime-milionime de metru. Pentru comparație, diametrul unui fir de păr uman este de aproximativ 80,000 nanometri și dimensiunea celulelor roșii din sânge este de aproximativ 7,000 nm.

Din cele prezentate mai sus putem trage o singura concluzie – dimensiunea nanomaterialelor este de 800 de ori mai mică decât a ununi fir de păr uman. Întreaga știință a nanotehnologiei – este responsabila pentru crearea, pregătirea, testarea și aplicarea nanomaterialelor prin controlul dimensiunii și formei obiectelor la scara nano. La astfel de dimensiuni mici, există noi oportunități și noi utilizări pentru aceste materiale, care nu au fost posibile în mărimi “normale”.

Materiale de nano-scara păstrează toate caracteristicile fizico-chimice ale materialelor la nivel macro. În plus, insa au o mulțime de proprietăți noi, care sunt legate de dimensiunea lor și proprietățile lor, cum ar fi culoarea, conductivitatea, rezistența dar și reactivitatea variază considerabil între nanomateriale și macromateriale.