Importanța impermeabilizarii pietrei naturale din casa ta!

După cum știm cu toții, piatra naturală este unul dintre cele mai vechi materiale de construcție folosite până în prezent. Fiind un material permeabil, acesta va permite lichidelor sa fie absorbite. În acest mod, pentru a preveni petele de pe suprafața pietrei, murdăria sau alte scurgeri este important ca piatra naturală să fie impermeabilizata. Ce presupune această procedură? Asigurarea calității, aspectul îngrijit și frumos al pietrei naturale, dar mai multe aflați în rândurile ce urmează.

   Primul exemplu pe care vi-l oferim este piatra de la exteriorul casei dvs. Aceasta trebuie impermeabilizata pentru a ajuta la respingerea apei și a altor factori externi(procesul inghet dezghet). Înainte ca piatra naturală să fie sigilată, este foarte recomandat să vă curățați piatra. Astfel vă recomandăm să utilizați soluția NANOMAX Solutie de curatare piatra 1 L.

   Următorul exemplu ar fi impermeabilizarea curții din beton. Sunt mulți factori și situații care pot deteriora betonul, de aceea este important să fie protejat. Un sigilant eficient protejează betonul de scurgeri de ulei, dar și de alte pete provocate de razele soarelui. Tot sigilantul este cel care protejează betonul de scurgerea apei prin el, în urma înghețării și dezghețării zăpezii în timpul iernii. Pentru astfel de lucrări vă propunem soluția NanoMax Wet PRO, precum și altele pe care le puteți analiza pe site.

   Înainte de a efectua sigilarea suprafetei, trebuie să luăm în considerare câțiva factori:

  • Tipul de piatră: lustruită sau nelustruită
  • Culoarea pietrei: deschisă sau închisă
  • Locul unde este instalată: interior, exterior, bucătărie, duș, terase de piscina, chiuvetă etc.

Câteva sfaturi la sigilarea pietrei naturale

   Un lucru esențial este că sigilarea rosturilor din jurul pietrei naturale sau a plăcilor de beton  să fie efectuata cu o pensula, astfel incat scadeti gradul de patare a materialului . Cu protectii pentru piatră naturala aspect natural, puteți sigila rosturile din marmură, granit și alte soiuri de piatră naturală fără nicio problemă.

   Asigurați-vă că suprafata sigilata este curate si uscata.

   Daca suprafata este prea incinsa de razele solare, solutia aplicata trebuie indepartata. Nu aplicati solutia in razele UV.

Cu alte cuvinte, pentru a generaliza, iată care sunt principalele motive pentru care ar trebui etanșată piatra naturală:

  • Conservare
  • Prevenirea petelor
  • Curățare ușoară și mai sigură
  • Mai puțină gravare

Prin urmare, nu este important doar să vă sigilati suprafețele de piatră din casa dvs, dar, de asemenea este important să aveți și soluții speciale destinate acestei proceduri sau chiar o echipă profesionalistă în domeniu. Cei de la Nano-auto.ro vă pot ajuta oricând în etanșarea pietrei naturale. Suntem o companie de 16 ani pe piață, care își face munca cu dăruire, oferim calitate și profesionalism. Efectuăm lucrari de impermeabilizare a suprafețelor din piatră naturală  sau beton.

Alegeți astăzi Nano-auto.ro și produsele noastre pentru siguranța pietrei naturale din casa dvs!