Solutie de impermeabilizare a incaltamintei si a materialelor textile

 Sfaturi utile protectii incaltaminte

Cu toții știm că toamna este un anotimp destul de capricios. Vremea se răcește, vine frigul, vin și ploile. Prin urmare, este bine să folosesti protectii incaltaminte . Știi cum se spune…Paza bună trece primejdia rea. Cu cât îți protejezi incaltamintea, cu atât nu vei avea probleme ori de câte ori va începe să plouă.
De aceea, îți recomandăm să profiți de o formula imbunatatita pentru impermeabilizarea incaltamintei. Acest produs avansat este creat pentru protectia incaltamintei sportive, utilitare, dar si pentru drumetii. Materialul nu isi modifica textura sau aspectul, din contra, el isi pastreaza proprietatile de „respiratie” a tesaturii. Incaltamintea impregnata devine rezistenta la umiditate, la aparitia petelor si are aderenta la murdarie.
În plus, acest produs vine la pachet cu multe avantaje, sa enumeram cateva:
Avantaje:
? asigura protectie pentru incaltaminte la nivel nanomtetric a incaltamintei
? rezistent la apa, pete, noroi si alte murdarii.
?nu se modifica textura sau culoarea tesaturii.
?rezistent la curatarea chimica
? se poate aplica de cateva ori
?neutru fata de sanatatea oamenilor si inofensiv pentru persoanele care sufera de alergii.
? dureaza pana la 12 luni in conditii normale de folosire.
Este foarte simplu de folosit. Poți face asta singur. Cum??
Aplica produsul pe materialul curat si uscat, prin pulverizare. Impermeabilizarea trebuie sa se faca de la o distanta de 10-15 cm. Pentru a obtine rezultate mai bune, imediat dupa aplicare puteti intinde solutia cu miscari usoare folosind o folie sau alt material non-absorbant (ex.: manusa de cauciuc). Asteptati pana cand se usuca (cel putin 20-30 min). Pentru cele mai bune rezultate se recomanda utilizarea regulata a produsului. Produsul nu trebuie utilizat pe pielea sintetica sau lacuita.
Xnano este destinat pentru protejarea textilelor si incaltamintei pentru barbati si femei, cum ar fi: incaltamintea sportiva, pentru drumetii, eleganta, militara, de exterior, dar si incaltamintea de zi cu zi – toate tipurile de incaltaminte, papuci, tenisi, incaltaminte pentru sala si pentru drumetii